Het leven kent een begin en een einde, daar komt niemand onderuit. Wanneer er een baby in een gezin komt dan kost dat veel geld: een kinderkamer inrichten, een baby uitzet kopen, u kunt minder gaan werken of er komen opvangkosten bij. Je bent dan bezig met nieuw leven: een kindje!

Wie denkt er dan aan een uitvaartverzekering? Toch zou het er gewoon bij kunnen horen, zoals je wellicht een spaarrekening voor de baby opent zo zou de baby ook meteen verzekerd kunnen worden tegen de kosten bij overlijden. Het afsluiten van een uitvaartverzekering op zeer jonge leeftijd is namelijk erg goedkoop. U betaalt ervoor een zeer lage premie, het kind staat op uw polis bijgeschreven.

Wanneer u een uitvaartverzekering pas afsluit als u 60 jaar bent dan is de premie veel hoger, logisch er is dan namelijk een groter risico op overlijden en er is dan pas vanaf het 60e levensjaar premie betaald. Wacht niet met het afsluiten van deze verzekering, u begint met een zeer betaalbare lage premie, die heel langzaamaan wat stijgt. Laat het premiebedrag automatisch afboeken en u zult er weinig van merken. Wanneer u iets anders en meer wilt dan een “normale” uitvaartverzekering dan kan dat ook. Er zijn vele mogelijkheden op dit gebied. Informeer en laat u adviseren voordat u een uitvaartverzekering afsluit.

Een uitvaartverzekering is zeer belangrijk maar wordt toch vaak vergeten. Veel mensen vergeten dat uitvaartzorg behoorlijk duur kan zijn. Toch ga je hier niet op bezuinigen omdat je een mooi afscheid wilt creëren voor de persoon die overleden is. Een van deze mooie uitvaartmogelijkheden is bijvoorbeeld een uitvaart van Spieringsendunweg in Amsterdam. Deze kunnen een uitvaart in het Vondelpark voor je regelen en dit is natuurlijk een zeer bijzondere plek voor een uitvaart!